Turn-key intralogistieke projecten

Logistieke processen kunnen vaak efficiënter, goedkoper en sneller. Vervang bijvoorbeeld de heftrucks die van loods A naar loods B rijden door een transportband. Creëer meer ruimte voor personeel en machines op de vloer door de transportsystemen van de grond naar het plafond te verplaatsen.

Wij brengen de mogelijkheden graag voor u in kaart om samen tot de meest efficiënte oplossing voor uw proces te komen.

Neem contact op

Retrofits

Een machine of een deel van uw machinepark is verouderd en wilt u deze niet vervangen maar wel verbeteren.

Wij brengen uw machine op het niveau van de huidige technische standaarden. Dit doen wij niet alleen op het gebied van software, machineveiligheid en gebruiksvriendelijkheid, maar ook wanneer nodig mechanisch of elektrisch.

Neem contact op

Software engineering & detachering

Uw bedrijf is actief in de industriële automatisering en u heeft tijdelijk extra capaciteit en/of specialistische kennis nodig wat betreft besturingen.

LTEK heeft deze specifieke kennis in huis met goed opgeleide engineers. Wij ontzorgen u met de juiste persoon op de juiste plek!

Neem contact op

Concept & project engineering

Heeft u specifieke kennis nodig bij een project? U heeft geen intern engineeringsteam of komt capaciteit tekort?

Om tot een goede oplossing te komen met daaraan verbonden een juist geformuleerd pakket van eisen, bespreken wij onder andere samen de kwaliteits-, technische- en financiële aspecten waaraan voldaan moet worden. Zodoende kunnen wij voor u in de conceptontwikkeling een efficiënte oplossing ontwerpen.

Neem contact op

Inbedrijfnames

Is uw bedrijf actief in de industriële automatisering en heeft u ondersteuning nodig met inbedrijfnames?

LTEK kan voor u de inbedrijfname op locatie verzorgen, wereldwijd. Wij hebben goed opgeleide engineers met ruime ervaring met inbedrijfnames, hierdoor bent u gegarandeerd van een goed werkend eindproduct.

Neem contact op

Procesoptimalisatie

Procesoptimalisatie draagt bij aan het behalen van tijdswinst, minder kosten en zekerheid over de kwaliteit. Binnen uw fabriek is procesoptimalisatie een proces waaraan u continu werkt.

LTEK levert de juiste gereedschappen om procesdata te verzamelen, te analyseren en bottlenecks te identificeren. Onze ervaren engineers kunnen in samenspraak met uw procestechnologen uw processen optimaliseren om tot de meest efficiënte oplossing te komen.

Neem contact op